Raamdecoratie trends

Ben jij een beetje trendgevoelig? Ik wel! Als ik iets nieuws op de markt zie, zegt mijn innerlijke ik gelijk: ‘hebben hebben hebben’. Nu kan ik helaas niet alles in huis halen wat in de mode is. Naast dat die geldboom in de tuin nog steeds niet wil groeien, komen er ook zoveel trends voorbij dat het gewoon niet kan. Gelukkig blijven sommige trends voor een aantal jaren bestaan. Zoals de trends op raamdecoratie gebied. En dat is veel beter voor je portemonnee, geloof mij.

Wat zijn de trends?

Dat raamdecoratie trends langer bestaan dan een bepaalde kleur verf op je muur hoeft niet te betekenen dat er geen 2019 trends zijn. Want had jij zo’n 15 jaar geleden gedacht dat je je raamdecoratie elektrisch kon bedienen? Klein zijweggetje natuurlijk, we gaan het over de stoffen, kleuren en materialen hebben. Veel interessanter natuurlijk.

Ontdek elektrische raamdecoratieMultishades

Wat we steeds meer zien zijn alternatieven op rolgordijnen en plissés. Denk daarbij aan de duo-rolgordijnen, ook wel multishades genoemd. Bij deze rolgordijnen schuiven 2 banen stof over elkaar heen, zodat je zelf kan bepalen hoeveel licht en hoeveel privacy je wilt hebben. Qua kleuren kan je alle kanten op. Al zien we in 2019 nog steeds veel groen en komt geel ook om de hoek kijken.

Houten jaloezieën

Naast alle kleur, patronen en gekkigheid qua nieuwe producten, blijft hout voor je ramen zeker een trend die blijft. En dat kunnen de houten jaloezieën, maar ook shutters zijn. Lekker robuust en stoer, passend in industriële inrichtingen.


Trendgevoeligheid op raamdecoratie gebied

Tot slot

Zomaar even een paar trends op een rij. Dus mocht je toch een geldboom hebben ;-) of heb je gewoon nieuwe raamdecoratie nodig, dan weet je wat de trends van nu én over een tijdje zijn.

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief