Inbouwkast op maat laten maken

Goede vraag, een inbouwkast is de grootste allrounder onder de kasten. Laten we zeggen een combi van stationcar en SUV, dat is een inbouwkast op maat. Want hij is groot genoeg, ruim van binnen en je kan er alle kanten mee op. Ok, even weg van de auto’s en focussen op kasten en interieur. Want stel, dat je een ruime kledingkast of wandkast koopt, dan bepaalt het design van de kast ook voor een groot gedeelte de uitstraling van je slaapkamer of woonkamer. En hier komt de inbouwkast op maat in beeld!

De inbouwkast op maat biedt je vele voordelen

Laten wij nog even bij het interieur blijven. Je kent het, die kamer met de fijne sfeer waar jij je zo prettig voelt dat je er graag bent. Precies die sfeer kan je maken. En de inbouwkast levert hier een grote bijdrage aan. Want hij vormt een geheel met het interieur, waardoor je rust creëert en in een rustige omgeving voelen wij ons allemaal prettig. En het mag natuurlijk ook stijlvol. En hier komt de inbouwkast op maat zeker in beeld!


Maak het stijlvol met een inbouw wandkast

Hoezo is een inbouwkast op maat stijlvol? Dat is heel simpel, een kast op maat is tot in de puntjes afgewerkt. En je stelt de inloopkast zelf samen van het type deuren, grepen, de indeling van vakken tot aan bijpassende verlichting. Hierbij is de woonstijl van jouw kamer het uitgaanspunt - succes verzekerd. En deze allrounder heeft nog veel meer pluspunten te bieden! Welke? Ik heb ze voor je samengesteld.

Ontdek onze kasten


Voordelen inbouwkast op maat

De afmetingen van je inbouwkast op maat sluiten perfect aan op de beschikbare ruimte. Hij is een geheel met de muur, of verdwijnt er zelfs in, seamless oftewel naadloos, zoals bij lingerie zou ik zeggen. En daar heb je het al. Iets wat strak aansluit staat van nature al prachtig. Bovendien heeft de inbouwkast op maat nog veel meer voordelen waart je niet omheen kan:

 • Benut elk plekje maximaal, van vloer tot plafond
 • Een inbouwkast met deuren geeft rust
 • Stel jouw individuele kastinterieur samen
 • Inbouw wandkast kan ook als open vakkenkast en tv meubel
 • Inbouwkast op maat voor wasmachine mogelijk
 • Opgeruimde woonkamer, slaapkamer of bijkeuken
 • Plek met schuine wand of op zolder eindelijk benutten
 • Perfecte oplossing op lange termijn, geen gepuzzel meer met kastjes

Dus of je de kast op maat nou gebruikt als kledingkast, boekenkast, wandkast in je woonkamer met tv meubel erin of dat je toch voor die opgeruimde bijkeuken met een wasmachine inbouwkast gaat – alles kan!

Inbouwkast op maat laten maken

Je hoeft jouw inbouwkast op maat niet helemaal zelf online te ontwerpen. Natuurlijk heb je tekenprogramma’s maar als je zeker wilt weten dat de afmetingen kloppen en dat de inbouwkast precies aansluit bij jouw spullen, kleding of wat je er ook in wilt bewaren dan helpt onze adviseur je graag. Samen kijken wij eerst naar jouw woonstijl en kiezen wij voor (schuif)deuren, verlichting, indeling en kleur van de planken zodat je weet dat de inbouwkast met jouw interieur matcht. Dan heeft jouw inbouwkast ook echt die rustige uitstraling die jij graag wilt.

Maak een afspraak


Leg jouw ideale kastindeling in onze handen

En wij denken graag met je mee wat de indeling van jouw inbouwkast op maat betreft. Laat ons precies weten wat je in gedachten hebt. Komt die inbouw wandkast in de woonkamer te staan? Wil je jouw digitale tv, Sonos speakers en prachtige souvenirs van verre reizen in een wandkast kunnen uitstallen? Of heb je juist een inbouwkast op maat nodig om er de ideale kledingkast van te maken? Eentje waar je écht alles in kwijt kan, van kleding tot accessoires en van trainingspak tot naaldhakken? Profiteer van onze ervaring en plan de kastindeling samen met de deskundige adviseur.


Wij ontwerpen samen jouw inbouwkast op maat

Wat heb jij nodig? En wat moet jouw ideale maatwerk inbouwkast hebben:

 • Open vakken voor boeken
 • Veel legplanken voor accessoires
 • Extra hangplek voor je pak en jurk
 • Opbergplek achter draai- of schuifdeuren
 • Een spiegeldeur voor als je verschillende outfits past
 • Sfeerverlichting of juist spotjes
 • Sterk onderstel voor wasmachine en droger

Of wil je juist iets met die schuine wand waar je eigenlijk alleen maar een standaard dressoir kwijt kan? Gelukkig hoef je geen timmerman te zijn want wij ontwerpen graag samen met jou je inbouwkast op maat voor de schuine wand. Wij tekenen hem samen tot in de details uit en precies zo wordt de inbouwkast op maat geproduceerd.


Maak optimaal gebruik van jouw ruimte met de inbouwkasten van Aanhuis.nl!

Laat de inbouwkast door ons monteren

En je hoeft ook geen klusjesmens te zijn, als je wilt komt onze vakmensen de maatwerk kast bij jou thuis monteren. Dan weet je zeker dat jouw nieuwe kast er super strak bij staat. Wil je meer weten over de mogelijkheden of de kosten voor een inbouwkast op maat bij jou thuis? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt en leg alle ideeën en wensen in de handen van onze adviseur, wij helpen je graag om de ideale opbergkast op maat samen te stellen. Tot snel!

Bezoek onze winkel

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief