Sfeer in je nieuwbouwwoning

Breng warmte in je nieuwbouwwoning. De laatste weken hebben we diverse interieurstijlen uitgelicht. Maar hoe pas je die zelf toe, vooral in een nieuwe woning? Lees vooral verder!

Binnenkijken

Vaak hebben oudere huizen veel authentieke details en daarmee sfeer van zichzelf. Je kan meestal niet anders dan je aanpassen aan de woning. Een nieuwbouwwoning is een ander verhaal. Meestal zijn de kamers ruim of lang en mede door de extra hoogte valt het niet mee om het een eigen, gezellig en echt thuis te maken. Wat is er dan leuker om bij anderen naar binnen te gluren om inspiratie en ideeën op te doen?! Zo creëer je door gebruik te maken van veel hout, grote meubels en warme kleuren een sfeervolle woonkamer. Kies voor grove materialen om een contrast aan te brengen met bijvoorbeeld een strak gegoten vloer. Voor welke woning of inrichting je ook kiest, planten brengen letterlijk leven in de brouwerij. Kies in dit geval ook voor grote robuuste planten, zodat ze niet wegvallen tegen de rest van je huis.

Breng warmte in je nieuwgebouwde woning.

Binnenkijken

Een leuke tip van Gemma is de zelfgemaakte vakkenkast en een dekenkist met een hele lading accessoires. Zo heb je altijd een fris interieur en wissel je makkelijk van sfeer, zonder al te veel te veranderen.

Maar wat als je huis nog niet klaar is en je niet kan wachten tot je eindelijk mag beginnen met de inrichting? Anne, van Remade with Love, geeft je een paar handige tips! Zo is ze vast met de inrichting begonnen door gebruik te maken van een 3D ontwerp. Voorpret! Maar tegelijkertijd waarschuwt ze wel om de grote meubels zoals bank en tafel niet vooraf aan te schaffen. En denk eens buiten de standaard regels, outside the box. Door online en offline om je heen te kijken en ook eens andere ogen mee te laten kijken kom je op de mooiste ideeën. En vooral: geniet ervan! Meer tips en interieur vind je op onze website. Kom je er niet uit of wil je professioneel advies? Dan ben je van harte welkom op een van onze adviesdagen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een uitgebreid interieuradvies te boeken. Succes!

Boek jouw interieuradvies
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief