Nieuwe vloer, waar laat je dan je meubels?

Stel hè, ik ga verbouwen. Stiekem al weleens gedaan en hoe blij ik ook met de uitkomst ben, de weg ernaartoe had gemakkelijker gekund. Of in ieder geval efficiënter. Maar stel, ik ga het weer doen. Niets zo verslavend als het veranderen van je huis. Dan pak ik het wel heel anders aan. Zeker als het gaat om de voorbereiding. Even 2 verhaaltjes achter elkaar. De eerste van hoe ik het deed en de 2e van hoe ik het de volgende keer zal doen.

Mijn eerste verbouwing

Die moest ten eerste best low-budget. Niet te veel luxe als het gaat om uitbesteden, maar gewoon zelf aan de bak. En aangezien we bij de verbouwing ook de vloer gingen aanpakken, hebben we alle meubels ergens in een hoek gedrukt. Zelfs wat zware dingen naar boven gesleept. NIET. TE. DOEN. Maar goed, de verbouwing is gelukt. Paar littekentjes verder, wat gestress hier en daar. Maar we genieten… al had het relaxter gekund.

Marmoleum click betonlook

Mijn aanstaande verbouwing

Ja, ik mag weer (denkbeeldig dan). Tijd voor een nieuwe vloer, want na 3 keer schilderen van een houten vloer is het wel een keertje gedaan. Ik wil een nieuwe vloer, liefst zo’n lichte houtlook pvc vloer. Feit blijft, ik woon in een oud huis. Met, je kan het al raden, een houten ondervloer. Wat ik ook kies om te doen (volstorten met beton of het isoleren met platen) egaliseren moet toch en dan moet je hele woonkamer leeg. Stap 1: weg met die meubels. En HIER op DIT punt, daar ga ik het anders doen. Geen meubels meer ergens in de hoek of boven: ik HUUR een container om alles in de plaatsen.

Een opslagcontainer van Kubox

Een container van Kubox welteverstaan. Die kan ik namelijk bestellen, voor de deur laten zetten, helemaal volpakken met mijn meubels, weer op laten halen en gewoon een tijd lang ergens stallen. Als ik nu een flinke oprit had gehad, dan had ik hem ook kunnen laten staan natuurlijk. Maar hoe ideaal is dat? Geen last meer van je spullen op het moment dat jij gaat verbouwen, schilderen, je vloer laat leggen: noem maar op! Een ‘flexibele’ bak, als in hij komt bij je thuis, als tijdelijke opslagruimte. En als ik mijn vloer heb laten leggen, laat ik de Kubox weer komen en kan het inrichten weer beginnen. Krijg er nu al zin in. Het zal me in ieder geval iets meer rust geven.

Heb jij al bedacht wat te doen met je meubels als je je nieuwe vloer laat leggen? Vergeet dan zeker Kubox niet. Ik had het in ieder geval wel geweten. Bij sommige winkels krijg je nu zelfs een prima korting op de Kubox. Doen we allemaal om het jou gemakkelijker te maken :-)

Bezoek onze winkel

Nieuwe vloer? Waar laat je dan je meubels?

Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Of het nu gaat om het mooie gordijn van je buurman, de prachtige vloer van je beste vriendin of de wasmachinekast bij je ouders is, inspiratie is overal om ons heen. Als het gaat om het inrichten van je woning, is het soms lastig om te weten waar te beginnen en welke stijl het beste bij jou past. Maar met de juiste inspiratie en informatie kunnen wij samen met jou, je droominterieur realiseren.

Onze blogs bij Aanhuis.nl zijn de perfecte plek om die inspiratie en informatie te vinden. Van de nieuwste trends tot praktische tips voor het inrichten van kleine ruimtes. We geloven dat iedereen een mooi en functioneel huis kan creëren, ongeacht het budget of de grootte van de woning.

Dus laat je vermaken en laat je inspireren door onze informatieve en inspirerende blogs. Kom steeds dichter bij jouw droominterieur en maak van jouw huis een thuis met Aanhuis.nl!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief