Luxaflex® kleuren

Wanneer jij Luxaflex® Rolgordijnen in huis hebt, heb je een heleboel mogelijkheden qua kleuren en stoffen. Zo kun je voor de jungle-slaapkamer van je zoontje donkergroene rolgordijnen kiezen en ga je voor roomwit in de keuken, omdat je dan lekker veel licht binnenlaat.

Verschillende kleuren voor jouw Luxaflex® Rolgordijnen

Naast verschillende kleuren kan je ook kiezen voor een dessin of print, om zo jouw rolgordijnen helemaal persoonlijk naar wens te maken.

Heb je Luxaflex® Twist® Rolgordijnen? Ook daar heb je genoeg keuze in verschillende kleuren, stoffen en dessins. Personaliseer de twist gordijnen geheel naar jouw smaak.

Ontdek onze Luxaflex® raamdecoratie

Welke kleuren Luxaflex® Jaloezieën zijn er?

Dat ligt er maar net aan welke Horizontale Jaloezieën je hebt gekozen. Ben je gegaan voor de tijdloze klassieker; aluminium Jaloezieën of voor stijlvolle, warme houten Jaloezieën? Denk bij beide bijvoorbeeld aan strak en clean wit. Of misschien ben je meer van modern, stoer zwart?

Wat dacht je ervan om de natuurlijke houtkleur te behouden voor een natuurlijke look. Dat geldt natuurlijk niet voor de aluminium Jaloezieën, maar deze zijn daarnaast weer in meer kleuren verkrijgbaar.

Naast de lamellen kun je bij Jaloezieën van Luxaflex® ook de ladderband personaliseren, zo heb jij hem helemaal naar wens.

Jouw Luxaflex® Duette® Shades in jouw favoriete kleuren

De nieuwe collectie Luxaflex® Duette® Shades zijn er in zoveel kleuren, dat een keuze maken moeilijk wordt. Duette® Shades kun je voor elke ruimte in jouw woning gebruiken, zo kun je ook kiezen voor verschillende kleuren passend bij de woonruimte. Kies lichte kleuren beneden om het lekker licht te houden. In de slaapkamers kan je bijvoorbeeld experimenteren met donkere kleuren die wat meer verduisteren.

Inspiratie boost online of in real life

Tot slot

Je leest het dus al, de mogelijkheden van Luxaflex® raamdecoratie zijn eindeloos! Laat je inspireren in de winkel en kies zowel de raamdecoratie als de kleur die het beste bij je past. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dat snap ik, kom dan eens langs in één van de Aanhuis winkels en laat je adviseren door onze vakmensen!

Bezoek onze winkel


Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief