Curves in je interieur

Eigenlijk kan je er niet meer omheen tegenwoordig op social media: bodypositivity. Veelal vrouwen die hun imperfecties laten zien op het sociale net. En vaak vrouwen met een klein maatje meer. Vrouwen met rondingen, in een mooi woord: curves. Laten we vooropstellen dat álle lichamen mooi zijn, alleen verdienen sommige ‘shapes’ ook weleens een beetje extra aandacht. Dat vind ik tenminste als het gaat om curves in het interieur. Alles is vaak zo recht toe recht aan, zo passend in het keurslijf, zo strak. Het mag wel wat losser, het mag wel wat ronder. Vandaar dat ik vandaag in de spotlights zet: curves in ons interieur.

Het maakt je interieur rustiger

Een ronde vorm maakt je interieur zachter en dus rustiger. Je dwaalt er doorheen, alsof je door de natuur loopt. En van een wandeling door de natuur zakt mijn stresslevel tot een positief dieptepunt. Hoe fijn is dat om in je interieur te hebben. Pak het groots aan. Een ronde bank, ronde tafel of een groot rond vloerkleed.

Maak het spannend

Combineer je die ronde vormen nu met wel een aantal strakke en stoere elementen dan maak je een hoop spanning mee in je interieur. Een lekker contrastspelletje dat verrassend goed bij elkaar zal passen. Dus heb je zo’n strakke Marmoleum vloer, speel ermee en zet er een ronde stoel op. Met een rond kleed, ronde kast, ronde kunstwerken. Combineren kun je leren (zeker van onze stylisten van Aanhuis.nl).

Laat je adviseren

Curves in je interieur; doen!

Fleur het op met accessoires

Goed, je raambekleding is recht: want rond is raar (of je hebt een rond raam). Je vloer is recht. Je muren zijn vaak recht. Dus als je wilt ‘curven’ in je interieur, kan je dat heel goed met accessoires. Ronde spiegels bijvoorbeeld, of ronde lampen. Pak het lekker groots aan om op te vallen. Vergeet ook je schilderijen niet. Je canvas hoeft niet rond te zijn, maar wat erop staat kan prima in organische vormen.

Wil jij je interieur zachter maken met mooie rondingen? Laat dan één van onze stylisten een plan voor je maken. Zo waan jij je binnenkort in een trendy én natuurlijk interieur.

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief