Aflevering 6 - Ede

In deze aflevering
Datum
oktober 2022
Opdrachtgever
Michel & Kelly
Ruimte
n.n.b.
Producten
Stalen deuren, Trappen, Raamdecoratie, Horizontale jaloezieën

In Ede is het gelukt om de Surinaamse, Javaanse, Indische en Nederlandse roots samen te laten smelten met de verschillende smaken. Of dit samengestelde gezin er blij mee is? Lees met ons mee!

How it started

Michel is fan van de Scandinavisch lichte woonstijl en van grijs. Kelly houdt van panterprint met goud en glitter. Michel waardeert ook industriële elementen, Kelly wil liever richting botanisch groen, bamboe en marmer. Een beste uitdaging, toch? Dit samengestelde gezin is een mix van Surinaams, Javaans, Indisch en een vleugje Nederlands. Waar ze het wel over eens zijn, is dat het huis gezelliger mag worden en ze zien graag hun roots terug komen. Uhm...hoe dan? Nou zo!

Stalen deuren

Als je je interieur een tikkeltje stoer wilt maken, vervang een dichte deur voor een stalen deur. Stalen deuren zijn er in vele soorten, zoals taatsdeuren of met complete stalen puien. Door het vele glas is er in Ede een verbinding met de hal en de woonkamer ontstaan. Je behoudt op deze manier het licht in beide vertrekken. Je kiest zelf de vlakverdeling van het glas. Weet je dat ze verkrijgbaar zijn in zwart, zoals we ze allemaal kennen, maar ook nog eens ook in wit of brons! Welke kleur kies jij?

Ontdek onze stalen deuren

Helemaal gek van stalen deuren!

Trappen

Tsja, als je dan zo'n prachtige stalen deur naar de hal hebt, dan wil je dat je trap ook de moeite waard is! Is je trap in goede staat, zoals in het nieuwbouwhuis van Michel en Kelly, dan kan je direct kiezen voor trapbekleding. De keuze voor tredes met marmerlook is helemaal Kelly haar ding. Je kan natuurlijk ook kiezen voor tapijt of om je trap alleen te schilderen. En die verlichting? Niet alleen handig, ook supermooi! Je zou de bank bijna in de hal plaatsen :).Is je trap van een veel mindere kwaliteit dan in Ede, kies dan voor traprenovatie. Wij zorgen dat de ondergrond en de zijkanten van je trap helemaal tip top in orde komen zodat je met een gerust hart elke bekleding kan kiezen. Of je een open of een dichte trap hebt, recht, rond of met meerdere bochten; bij Aanhuis draaien wij onze hand er niet voor om!

Bekijk onze trappen

Hout voor de ramen

Of je nou zoals Michel van Scandinavisch en industrieel houdt, of zoals Kelly van botanisch; hout voor de ramen is dé oplossing. De houten jaloezieën bij Aanhuis zijn verkrijgbaar in vele kleuren. In de woonkamer in Ede zijn ze licht van kleur, maar wat denk je van grijs, zwart of heb je liever een RAL kleur? Vraag ernaar in onze winkel!

In de keuken is gekozen voor houten shutters. Als we iets helemaal te gek vinden, dan zijn het shutters! Shutters zijn altijd sfeervol. Doordat het frame verstelbare lamellen heeft, kies jij de gewenste lichtinval door ze te kantelen. Ze doen zomers aan en zeker als ze licht van kleur zijn, passen ze perfect in smaak van Michel en laten zich prima combineren met de meest uiteenlopende kleuren waar Kelly gek van is. Niet alleen in de keuken staan shutters perfect, ze doen het ook bijzonder goed in de slaapkamer of de badkamer.

Bekijk onze shutters

Tot slot

Dat was weer een fijne make-over in Ede! Iets wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken is wat wij graag doen. Kan je advies gebruiken, zoek je inspiratie of zoek je bovenstaande producten? Wil je nieuwe gordijnen, een nieuwe vloer, buitenzonwering of een perfect passende kast op maat? Of begin je liever met een interieurdadvies waar je echt verder mee kan?

Kom gezellig langs in onze winkel, wij helpen je graag. Tot snel!

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?