Aflevering 12 - Haarlem

In deze aflevering
Datum
november 2021
Opdrachtgever
Suus & Hank
Ruimte
Woonkamer
Producten
Shutters, Behang, Vloeren

Fietje heeft weer er weer een kleurrijk en warm geheel van gemaakt! Een make-over waar je veel inspiratie uit kunt halen. Kijk je mee?

Shutters

Wat een heerlijke make-over bij Suus & Hank in Haarlem. Een prachtig huis is het nu, geheel stijlvol gekleed zoals ze wensten. Fietje heeft er een warm interieur van gemaakt. En heb je die shutters gezien?
Met shutters heb je zonwering met klasse. Eigenlijk is het niet eens alleen zonwering, je hebt gelijk een sfeervol en stoer geheel voor je ramen. Het past perfect voor de hoge ramen van Suus & Hank.

Onze shutters van Blend maken we precies voor je op maat. Heb je ronde ramen, of ook hele hoge? Ook dan zijn shutters toe te passen. Daarnaast heb je ook nog keuze in de kleur en de breedte van de lamellen van de shutters.

Ontdek onze shutters

Behang

Een echte showstopper deze week is de wallpower van Eijffinger uit de Artifact collectie, die Fietje heeft toegepast als een enorm kunstwerk en die boven en beneden op een fantastische manier met elkaar verbindt. Gaaf wat je met behang kunt doen, zonder gelijk al je wanden vol te plakken. Dit kan natuurlijk met al het behang, maar de wallpowers van Eijffinger zijn hier wel echt geschikt voor. Durf jij, net zoals Fietje, ook een wallpower te gebruiken in de woonkamer? Zoek dan jouw favoriet uit in onze winkel.

Bekijk onze behang opties

Klasse met shutters!

Vloerkleed

Weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb gelijk zin om m'n schoenen uit te trekken en m'n blote voeten in dat karpet te kroelen. Een karpet, of vloerkleed, maakt je kamer echt af. En met dit kleed heeft Fietje ook nog een statement gemaakt. Hij is groot, rond en heeft een opvallende kleur. Perfect passend bij beide stijlen én hij past goed bij de wallpower van Eijffinger. Tip voor jullie; zoek je je nieuwe woninginrichting uit? Vergeet dan niet je karpet: je weet namelijk niet wat je mist!

Ontdek onze vloerkleden

Tot slot

Ben jij ook op zoek naar stoere shutters, hip behang en een warm vloerkleed? Kom dan langs bij Aanhuis.nl, daar helpen we je graag!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!