Afl. 4 - Amsterdam

vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam woonkamer
In deze aflevering
Datum
maart 2023
Opdrachtgever
Anna & Rein
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Eetkamer
Producten
Raamdecoratie, Rolgordijnen, Luxaflex, Powerview, Gordijnen, Inbetweens, Kasten

Een rijtjeshuis in Amsterdam. Een gezin met drie kinderen heeft bergruimte, sfeer en wat privacy nodig. En Fietje, ze hebben Fietje ook nodig. Het jaren '70 gevoel vasthouden vindt Anna wél en Rein niet een goed idee. Ze sluiten qua interieur compromissen en dat werkt niet. Samen met Aanhuis.nl lost Fietje de smaakverschillen op en zorgt dat de bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis!

How it started

Daar waar Anna houdt van Scandinavisch, clean en opgeruimd, houdt Rein vooral van praktisch, mannelijk en onpersoonlijk. Natuurlijke materialen en kleuren met een kleine uitschieter als okergeel of roze, daar wordt Anna heel gelukkig van. Het liefst in een huis vol rust en een ruimtelijk gevoel. En Rein? Rein houdt van industrieel, knus en warm. Kleuren als bruin, zwart, groen en terra matchen dan niet helemaal met Anna's wensen. Dus sluit dit leuke stel, qua interieur, alleen maar compromissen. Met als resultaat; niemand echt blij. Dus is het de hoogste tijd voor actie!

Fietje steekt, met liefde, haar beide handen uit haar mouwen. Ze brengt sfeer en warmte, houdt rekening met de uiterst verschillende woonwensen en smaken én klaart deze klus. Hoe ze dat doet? Kijk zelf maar!

vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam keuken
vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam woonkamer raamdeocratie
vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam woonkamer raamdeocratie

Aanhuis.nl moment 1

Welke woonstijl je ook mooi vindt, welke smaak je ook hebt; sfeer in je huis is altijd fijn. Wil je echte sfeermakers, dan kom je al snel op raamdecoratie en gordijnen uit. Je filtert het licht, weert inkijk én brengt warmte en sfeer in je huis. In Amsterdam kiezen we voor rolgordijnen en inbetweens.

Aan de achterkant, in de keuken, hangen voor de gehele achterpui dezelfde Luxaflex® Rolgordijnen in kleur 1050 Dense. Hiermee komen we direct tegemoet aan de wens voor meer rust en eenheid. De rolgordijnen zijn bovendien elektrisch bedienbaar.

Door Luxaflex® PowerView®️ Automation bedien je je raamdecoratie heel gemakkelijk en op afstand met een afstandsbediening. Lekker vanuit je luie stoel de rolgordijnen laten zakken of tijdens het thuiswerken de zon van je beeldscherm weren. Aangedreven door een batterij, dus makkelijk te installeren en op te laden.

Je kan er voor kiezen om van je huis een smart home te maken. Geloof ons, als je één keer het gemak van elektrische bediening ervaren hebt, dan wil je nooit meer anders!Elektrische raamdecoratie, dat wil jij toch ook?

vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam woonkamer inbetweens

Aanhuis.nl moment 2

En met het gemak van de elektrisch bedienbare rolgordijnen in de keuken, kan de woonkamer niet achterblijven.

Hier hangt Fietje prachtige inbetweens van Holland Haag Explore , in de kleur Chinchilla, nr. 220275. Een hele toffe kleur die zowel bij het Scandinavische stijltje van Anna als bij de industriële wens van Rein past. Inbetweens zijn perfect om licht in je woonkamer te laten en tegelijk je privacy te waarborgen. Doordat ze semi transparant zijn, dikker dan vitrage, maar niet verduisteren zoals de meeste overgordijnen, bereik je precies dat effect.

Te bedienen met de zogenaamde Pebble® afstandsbediening. En je hoeft hiervoor niet een volledige bekabeling aan te leggen, want de Luxaflex® PowerView®️ Automation wordt geleverd met een oplaadbare batterij!

Bekijk onze gordijnen


vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam wasmachinekast

Aanhuis.nl moment 3

En dit is toch wel een pareltje onder de kasten; de wasmachinekast op maat! Waarbij de wasmachine en de droger op hoogte worden geplaatst. Met daaronder een uitschuiflade waar je je wasmand op kan plaatsen en daaronder een grote lade voor al je wasgoed.

Omdat de aansluiting voor beide machines in de keuken zit is in deze wasmachinekast ook de koelkast verwerkt; hoe gaaf! De kast heeft de kleur zwart 113V2A. En dat zal Rein aanstaan! Met alle ruimte optimaal benut; allerlei opbergplekken met draaideuren. Dus ook je wasmiddel en strijkplank heb je zo bij de hand.

Bij Aanhuis.nl maken we je kast altijd op maat. Onder de schuine kant of onder de trap of zoals in Amsterdam in de keuken. Wij tekenen de kast in 3D voor je uit zodat jij heel goed weet hoe het gaat worden. Wil je meer weten? Kom langs!

Bezoek onze winkel


Tot slot

Wat een make-over! Wil jij dat ook? Of wil je weten hoe je een interieurklus aanpakt? Zoek je advies, inspiratie of vakmensen die jou helpen? Kom langs in één van onze winkels of maak eenvoudig een afspraak! Tot snel!

Maak een afspraak

vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam wasmachinekast
vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam woonkamer
Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Niets leuker dan lekker bij mensen binnenkijken of onze winkel binnenlopen, inspiratie opdoen en daar over schrijven!