Afl. 2 - Den Haag

vtwonen seizoen 18 afl. 2 Den Haag woonkamer
In deze aflevering
Datum
februari 2023
Opdrachtgever
Sigrid & Edwin
Ruimte
Woonkamer, Slaapkamer
Producten
Raamdecoratie, Gordijnen, Powerview, Elektrische raamdecoratie, Duettes

Het botst in Den Haag. In het mooie stadje achter de duinen, staat de jaren '30 woning van een jong gezin. Ze vielen als een blok, voor elkaar en voor dit huis. En ondanks dat het een vrolijk en gezellig gezin is, is hun huis dat niet echt. De smaken verschillen onderling nogal, waardoor kiezen lastig wordt. Wel willen ze allebei graag eenheid en licht in het interieur. Hoe doe je dat? Dan bel je Frans :).

How it started

Een bruisende stad, een bruisend leven. Dat is wat we ook terugzien in de smaken van Sigrid & Edwin. Zij houdt van donkere, warme kleuren. en is dol op industrieel stoer met zwart metaal en steigerhout. Favoriete kleuren zijn groentinten en brons. En Edwin? Hij houdt juist van beigetinten en aardse kleuren. Het liefst een Scandinavische woonstijl gecombineerd met licht hout en alles lekker in balans.

In deze tweede aflevering van het 18e seizoen, nemen we in Den Haag Frans in de arm. Als geen ander weet Frans smaken te combineren, stijlen samen te smelten en er echt bijzonder fijne woonplekken van te maken. Dus problemen met gebrek aan eenheid en licht in een huis, pakt Frans met beide handen aan.

Kijk met ons mee en zie hoe stoer en Scandinavisch prima hand in hand gaan. Hoe je simpelweg beigetinten toch met groen kan combineren. Hoe je licht behoudt en dat iedereen daar nu blij mee is. Hoe je samenhang en eenheid deelt met rust en zachtheid. Kortom, kijk dus eigenlijk mee hoe Frans beide bewoners om zijn vinger windt!

vtwonen seizoen 18 afl. 2 Den Haag woonkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 2 Den Haag eetkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 2 Den Haag raamdeocratie

Aanhuis moment 1

Duettes®, sfeermakers met een transparante stof laten voldoende licht binnenvallen. Het huis in Den Haag heeft in de woonkamer en eetkamer van zichzelf al veel ramen. Met deze Luxaflex® Duette® Shades met een linnen stof benut je dit extra goed. De Luxaflex® Duette® Shades nr 7731 hebben een top down bottom up systeem, waardoor je ze midden in het raam kunt hangen. Zo komt er zonlicht bovenaan en onderaan binnen, maar houd je inkijk door het midden tegen.

En ken jij de isolerende werking van Duettes®? De dubbele laag stof vormt een honingraat, waardoor de warmte vastgehouden wordt. Behalve mooi ook nog eens heel functioneel. En wie wil dat nou niet?

Waar we zelf ook erg enthousiast over zijn, is de elektrische bediening via de Powerview® accu motoren. Accu's, dus geen bedrading aanleggen, maar oplaadbaar. Met een afstandsbediening of een app op je tablet of smartphone stel je je raamdecoratie 'easy' in op de gewenste positie.

En als je wilt kun je gaan voor nóg meer slimmigheidjes in je huis.

Alles over smart home

Smaken die botsen? Frans fikst het!

vtwonen seizoen 18 afl. 2 Den Haag raamdeocratie

Aanhuis moment 2

Om meer warmte en sfeer te creëren, voegt Frans gordijnen toe. In de woonkamer voor de achterpui hangen voile gordijnen van Holland Haag; Cosi, 219512 – in de kleur linnen. Deze passen perfect in combinatie met de linnenlook Duettes®. Zo hangen aan de voorkant en achterkant van het huis dezelfde lichte stoffen.

De lichte beige stof met structuur is warm. Een mooie zachte en lichte basis die de woning huiselijk maakt. De luchtige waveplooi zorgt ervoor dat de gordijnen soepel vallen.

In de slaapkamer hebben de Aanhuis Boekarest gordijnen ook de kleur linnen, 180. Deze stof is dikker, verduisterend zelfs en dat is wel zo prettig voor je nachtrust.

Bij Aanhuis.nl maken we alle raamdecoratie en gordijnen op maat voor je. Zo ben je er van verzekerd dat het goed aansluit op je ramen. Wij komen bij je inmeten en monteren, zodat jij alleen maar hoeft te genieten!


Tot slot

Frans heeft uiteraard wel toffe kleuraccenten toegevoegd aan het geheel. Hierdoor komt hij tegemoet aan de wens van Sigrid, terwijl de lichte basis echt Edwin zijn ding is. Al met al weer een metamorfose om door een ringetje te halen!

Wil jij dat ook? Je huis fijn opfrissen of een compleet nieuw interieur? Bij Aanhuis.nl kan je terecht voor een interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen helpen wij jou kiezen. En weet je al precies wat je wilt of wil je bijvoorbeeld meer weten over elektrisch bedienbare gordijnen? Kom naar onze winkel of maak eenvoudig een afspraak. Wij helpen je graag!

Laat je adviseren

vtwonen seizoen 18 afl. 2 Den Haag gordijnen slaapkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 2 Den Haag inbetweens woonkamer
Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Niets leuker dan lekker bij mensen binnenkijken of onze winkel binnenlopen, inspiratie opdoen en daar over schrijven!