Aanhuis collectie laminaat

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Genoeg keuze! Wij vertellen jou graag alles over onze collectie laminaat. En al nagedacht over laminaat hout? Een vloer die niet te onderscheiden is van een échte houten vloer, maar wel de voordelen van laminaat heeft? Laminaat is niet voor niets zo ontzettend populair! En ook nog eens geschikt voor vloerverwarming.

Livia

De Aanhuis.nl laminaat serie Livia heeft een paar prachtige kleuren in de collectie! Deze serie is zeer krasbestendig, voorzien van 4 v-groeven en zelfs Embossed in register. Dat betekent dat je de nerven en noesten kan voelen. Bijna niet van echt te onderscheiden! De toplaag heeft een matte uitstraling en oogt heel natuurlijk.

Deze laminaat serie is eenvoudig te leggen dankzij het lijm vrije Megaloc clicksysteem, dat zelfs bekend staat als het meest eenvoudige installatiesysteem in de wereld! Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, dat is toch wat iedereen wil. En past in elk interieur. Kom deze collectie bekijken bij jouw Aanhuis.nl winkel in de buurt.


Granada

De Granada is een mooie laminaatcollectie in diverse matte en eigentijdse kleuren. De Granada Naturel geeft je echt het gevoel van een houten vloer, met een realistisch dessin en een natuurgetrouwe kleur. De lichte, eiken variant zorgt voor een mooie heldere uitstraling. De subtiele v-groef versterkt het gevoel van een ruimtelijk ogende woning.

Wil je alles weten van de Granada? En over onze legservice? Ja! Wij staan ook voor jou klaar om jouw gekozen vloer te leggen. Kom naar de winkel en ontdek de mogelijkheden.


Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Begin met het vegen of stofzuigen van los vuil en stof. Gebruik vervolgens een licht vochtige dweil met een mild schoonmaakmiddel om het laminaat af te nemen. Vermijd overmatig vocht om schade te voorkomen. Voor hardnekkige vlekken kun je een speciaal laminaatreinigingsproduct of een mengsel van azijn en water gebruiken. Ruim morsingen direct op en vermijd schurende materialen en agressieve chemicaliën.

Zeker! Onze vakmensen leggen de vloer die jij bij ons in de winkel hebt uitgekozen. Zo ook een laminaatvloer.

Het materiaal waarvan pvc vloeren en laminaat vloeren gemaakt worden is verschillend. Daar zie je aan de bovenkant niets van. Beide vloersoorten zien eruit als bijvoorbeeld een echt eikenhouten vloer. Het verschil zit wel in de eigenschappen van de vloer, bij de productie van laminaat worden verschillende lagen, waaronder hout, op elkaar geperst. Hierdoor is laminaat dikker dan pvc.

Omdat hout een van de bestanddelen van laminaat is kan je deze vloersoort beter niet kiezen voor bijvoorbeeld een badkamer. Een pvc vloer is bestand tegen water en daarmee prima geschikt voor vochtige ruimtes.

Bij pvc klikvloeren en laminaat vloeren die op een ondervloer gelegd worden hoor je wel wat woongeluiden. Een verlijmde PVC vloer geeft weinig contactgeluid en is zeer geschikt voor vloerverwarming.


Bekijk alle veelgestelde vragen