Luxaflex® plissés

Luxaflex® plissé gordijnen zijn enkelvoudige gevouwen gordijnen. De plissé gordijnen van Luxaflex® hebben een enkele gevouwen stof. Deze vouwt wanneer je het gordijn naar boven of beneden doet op als een soort harmonica. Luxaflex® plissés passen goed in elke woonstijl en zijn een goede keuze voor elke ruimte in huis. Wist je dat je de plissé gordijnen van Luxaflex® door middel van een top down – bottom up systeem kunt bedienen? Zo bepaal je zelf de lichtinval en de hoeveelheid privacy.

Waarom Luxaflex® plissé gordijnen?

Natuurlijk kent iedereen de bekende Luxaflex® jaloezieën, maar daarnaast biedt Luxaflex® vele andere soorten raamdecoratie, zoals plissé gordijnen. Met vele keuzes in dessins, stoffen en verschillende kleuren of prints kies jij jouw eigen, unieke raamdecoratie.

Kies bijvoorbeeld voor moderne witte plissé gordijnen of zwarte Luxaflex® plissés voor een stoere look. Luxaflex® biedt een scala aan mogelijkheden, passend bij jouw woonwensen en woonstijl.

Wil je al onze plissé gordijnen in het echt zien en ook testen? Kom dan eens langs in één van onze winkels.

Bezoek onze winkel

Zijn er ook verduisterende Luxaflex® plissé gordijnen?

Luxaflex® heeft een zeer ruime collectie plissé gordijnen in verschillende soorten, maten, dessins en stoffen. Waaronder ook verduisterende plissés van Luxaflex®, waardoor ze dus ook perfect zijn voor in de slaapkamer. Want als je gaat slapen, wil je dat het zo donker mogelijk is. Maar ook voor transparante en semi-transprante plissé gordijnen kun je bij ons langskomen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak een afspraak voor gratis interieuradvies.

Kan een plissé gordijn op maat worden gemaakt?

Bij Aanhuis kan je jouw plissé gordijnen van Luxaflex® gewoon op maat bestellen. Onze vakmensen komen graag bij je thuis om je nieuwe raamdecoratie op te meten en te monteren. Jij wordt ontzorgd van A tot Z. Wil je graag je plisségordijn voor je draaikiep raam hangen? Dat kan!

Ook voor moeilijke ramen helpen wij je met een oplossing bijvoorbeeld met het handige zelfklevende ophangsysteem van Luxaflex, TruFit®. Hierdoor kan ook in moeilijke ramen jouw plisségordijn hangen! Vragen? Maak een afspraak en een van onze adviseurs bespreekt graag de mogelijkheden voor Luxaflex® plissé gordijnen voor je ramen en deuren met je!

Maak een afspraak

Zijn er ook elektrisch bedienbare Luxaflex® plissé gordijnen?

Gemak dient de mens en samen met Luxaflex® PowerView® Automation kan jij je plissé gordijnen makkelijk elektrisch bedienen via de app, bijbehorende afstandsbediening of zelfs via spraakbesturing. Je kan daarnaast ook scenes instellen.

Zo gaan jouw plissés automatisch naar beneden of naar boven wanneer het bijvoorbeeld donker wordt of wanneer je ’s ochtends wakker wordt. Wil je hier meer over weten? Dan lees je hier alles over Luxaflex® PowerView® Automation.

Zijn Luxaflex® plissés ook geschikt voor de badkamer en keuken?

Om een simpel antwoord te geven, ja. Plissés van Luxaflex® zijn door een speciale DustBlock zeer geschikt voor in de keuken. Door deze technologie kunnen de plissés goed tegen vet en spetters. Je haalt ze er met een doek zo af, handig! Maar ook in vochtige ruimtes doen de plissé gordijnen van Luxaflex® zijn werk. Ze zijn goed bestand tegen vocht en gaan daardoor niet snel schimmelen. Voor advies, tips en inspiratie ben je altijd welkom in de Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt. En onze vakmensen nemen het inmeten en monteren graag van je over.


Meer over inmeten en monteren

Luxaflex® plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, transparante of verduisterende stoffen.

i

Ook voor draaideuren of tuindeuren zijn Luxaflex® plissés de ideale oplossing.

i

Kleine of grote ramen, tuindeuren en dakramen? De Luxaflex® plissés passen overal.

i

Luxaflex® plissé gordijnen op maat kan je in een draaikiep raam monteren, super strak!

i
Ontdek Luxaflex® plissé gordijnen in de winkel!
Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen