Interieuradvies experience

Wil je een realistisch beeld hoe jouw verdieping of gehele woning eruit kan komen te zien? Kies dan voor het interieuradvies experience pakket en ontvang een 3D animatie.

Het interieuradvies experience pakket

Kan het nóg mooier? Want bovenop het interieuradvies inspiratie pakket bieden we het Interieuradvies experience pakket. We bieden namelijk de mogelijkheid om bijvoorbeeld je gehele begane grond in 3D te tekenen. Dit presenteren we dan in een 3D animatie. Dat betekent uiteraard extra inzet door onze styliste en dát geeft jou een heel goed, realistisch beeld hoe jouw verdieping of woonkamer eruit komt te zien. We geven je 4 redenen om dit pakket te boeken;

  • Met dit pakket krijg je een super realistisch beeld vooraf van jouw totale verdieping of van je hele woning
  • Je kan in 3D zien hoe al je keuzes één geheel worden, voordat er gestart wordt met de make-over of totale aanpak
  • Alles begint met plezier en op deze manier realiseren wij samen een ultieme sfeer in jouw woning met de woonstijl van je dromen
  • Je hebt alles onder één dak; advies, keuze van materialen, producten en kleuren, de uitvoering van je totale plan én je hebt één aanspreekpunt

De prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en jouw exacte wensen, daarom is de prijs op aanvraag en gezien bovenstaande redenen zéker de investering waard!

Hebben wij je interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak via onderstaande button om alle mogelijkheden in één van onze winkels te bespreken. Dan gaan we samen een mooi interieur avontuur beleven!

Bezoek onze winkel

Wat kun je verwachten?

Kom langs bij Aanhuis.nl voor een interieuradvies experience. We nemen je mee en stellen aan de hand van jouw woonwensen een moodboard, schets en een 3D ontwerp aan je voor. Realistischer jouw nieuwe woning visualiseren kan bijna niet!

Laat je inspireren

Wil jij je woonwensen zien in een 3D animatie? Boek dan nu een afspraak voor ons interieuradvies experience pakket en laat je droominterieur tot leven komen.

Boek hier jouw interieuradvies experience afspraak

Maak een afspraak voor het interieur experience pakket

* verplichte velden

Inspiratie opdoen?

Kies net als zoveel anderen voor een 3D experience pakket voor jouw nieuwe woninginrichting!

Onze andere pakketten

Ben je toch meer opzoek naar basis interieuradvies en het bepalen van je stijl? Of wil je inspiratie op doen als het gaat om jouw stijl en welke producten daarbij passen? Maak dan een afspraak voor één van onze andere pakketten.

Interieuradvies basis Interieuradvies inspiratie