Kastenevent

Droom je van een opgeruimde slaapkamer? Een bijkeuken waar je niet over sporttassen struikelt? Of die inloopkast op je logeerkamer? Teken samen met onze expert jouw perfecte kast. Bespaar op je nieuwe kast dankzij onze mooie kortingsacties. Je krijgt tijdens dit event in ieder geval 15% korting op een tv-kast inclusief elektrische haard. Reserveer nu jouw plekje, vol = vol. Meer weten?

Reserveer jouw plek voor het kastenevent

Kom in onze winkel voor je kastevent en ontwerp jouw perfecte maatwerk kast samen met onze kasten expert. Plan nu gemakkelijk online jouw afspraak en we staan voor je klaar.

Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Reserveer jouw tijd

Check hieronder de mogelijkheden

* verplichte velden

Wat beleef je tijdens het kastenevent?

Jij wilt genieten van een opgeruimde slaapkamer, prachtige statement muur in je woonkamer? Of wil je de inhoud van je bijkeuken én je wasmachine in een kast weg laten werken? Doen we! Tijdens jouw ontwerp afspraak bespreken wij je ideeën en wensen, daarna tekenen wij jouw kast ook nog eens in 3D! Het event geldt voor alle soorten kasten:

  • Draaideurkast
  • Schuifdeurkast
  • Inloopkast
  • Wasmachinekast
  • Ensuite kasten
  • Tv-kast met geïntegreerde elektrische haard

Het grootste voordeel van een kast op maat? Je past eenvoudig de afmetingen van de kast aan. Zo benut je de ruimte optimaal.

Hoog plafond? Ga voor een extra hoge opbergkast. Chaotische bijkeuken? Met een wasmachinekast staan droger en wasmachine op werkhoogte, geen bukken of sjouwen met spullen, superfijn!

Heb je een van onze kasten op tv in een vtwonen aflevering gezien en wil je zoiets? Laat het ons weten! En doe hier alvast wat ideeën op, ook voor de indeling.

Ontwerp 1 kast voor al jouw spullen

Ben je de losse mandjes of dozen boven op je kast zat? Ga voor een maatwerk kast! En benut ook dat lege hoekje naast je kast, onder die schuine muur.

Wanneer je echt alle spullen of kleding in de kast kwijt kan win jij alleen maar: overzicht, rust, tijd en ruimte. Dat wil jij toch ook?! Kies voor de binnenkant van jouw ideale kast de onderdelen die jij nodig hebt. Van indeling tot verlichting, jij bepaalt. Denk aan:

  • Soorten deuren voor je kast (draai-, schuif-, spiegeldeuren)
  • Kleur buiten- en binnenkant van je kast
  • Kastindeling (hang-, legplanken, lades met vakindeling)
  • Verlichting

Je ontvangt een tekening van jouw droomkast.

Kast op maat met montage

En als hij klaar is dan komen onze vakmensen hem bij jou thuis monteren. Jij hoeft geen deuren af te stellen, verlichting aan te sluiten of met legplanken te sjouwen. Geniet gewoon van het prachtige resultaat en de rust die jouw nieuwe kast op maat je geeft.

Hebben wij je interesse gewekt? Boek dan op dit formulier je afspraak voor jouw persoonlijke kastenevent.