Adviesevent Helmond

Kun jij wel wat interieuradvies gebruiken van niemand minder dan Frans Uyterlinde, ook bekend van vtwonen? Kom dan op 13 mei langs bij Aanhuis.nl Helmond en ontvang interieuradvies. Mis deze kans niet om inspiratie op te doen voor jouw interieur!

Vrijblijvend interieuradvies boeken?

Bezoek onze winkel in Helmond en ontvang gratis een basisadvies voor je interieur om samen met onze stylisten of met Frans jouw perfecte woonstijl te creëren. Schrijf je in en maak kans op 1 van de 5 interieuradvies pakketten ter waarde van €399,-.


Frans Uyterlinde

Boek jouw basis interieuradvies

Check hieronder de mogelijkheden

* verplichte velden

Wat zijn je woonwensen en wat is je woonstijl?

Ben je al lang op zoek naar de perfecte inrichting, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je advies nodig over jouw persoonlijke stijl en welke producten daarbij passen? Maak dan gebruik van onze interieuradvies experience, waarbij je samen met Frans of één van onze stylisten jouw woonwensen en onze adviesmogelijkheden bespreekt. Ontvang interieurtips en informatie over onze interieuradvies pakketten. Tijdens de sessie, onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers, doorlopen we samen de volgende stappen:

  • We nemen jouw woonwensen én onze adviesmogelijkheden door
  • We bekijken de woonstijlen en selecteren een eventuele woonstijl voor jou
  • We maken combinaties en bepalen de materialen, producten en kleuren
  • We stellen een plan van aanpak samen
  • We bespreken op maat gemaakte schetsen, moodboards en eventueel 3D tekeningen
  • Schrijf je in en maak kans op 1 van de 5 gratis interieuradvies pakketten t.w.v. €399,-

Wil jij ook een huis dat helemaal bij jou past? Boek dan nu jouw interieuradvies via onderstaande formulier en laat ons jouw woonwensen vervullen.

Bezoek onze winkel
Interieuradvies in Helmond

Doe alvast inspiratie op!