Goede voornemens na de vakantie

Wil de pret niet gelijk drukken hoor, maar die vakantie van 2023? Die is weg! Nu was die vakantie voor de meesten al zo goed als vervlogen want corona. Maar de periode van langer achter elkaar vrij zijn is nu ook over. De avonden laat in de tuin met een paar glaasjes wijn want de volgende dag uitslapen? Gone! Geen idee hebben welke tijd het is? Helaas, je wekker gaat weer! En alles los en vast eten wat je in huis hebt? Niet verstandig. Dus: tijd om uit die vakantie flow te komen en je op te maken voor het laatste deel van 2023. Met bijbehorende goede voornemens. Doelen stellen jongens en meisjes, ik ben er gek op. Zal ik een paar opties geven?

Afvallen Aanhuis-stijl

Jaja, die vakantie kilo’s moeten er weer af. Dus in beweging die hap. Chips, snoep en de wijn zoveel mogelijk laten staan. Afzien hè? Dus willen we daar echt moeite voor doen? Gezonder leven is natuurlijk áltijd een goed idee. Wel heb ik een nog gemakkelijker oplossing. Het schijnt namelijk dat je, als je je slaapkamer volledig donker hebt, dat je beter slaapt én dus kunt afvallen. Meer slaap -> betere stofwisseling -> meer afvallen. Het kan soms zo simpel zijn. Gelukkig hebben wij van Aanhuis.nl collecties vol met verduisterende raamdecoratie en gordijnen.

Ontdek onze raamdecoratie

Time for change

Veranderdrang na de vakantie is een begrip op zich. Je hebt tijd in je hoofd gehad om iets, kan iets klein of iets groots zijn, te veranderen. Bij mij is het vaak iets in huis. Ineens stoor ik mij aan die ellendige troep in huis: dus ik wil een kast. Of ik ben die kleur grijs op de muur écht zat: dus een nieuw kleurtje of behangetje. Dit jaar is het die ellendige (piep) touwtjes van onze plissés. Ineens ben ik er een beetje klaar mee. Elektrisch wil ik het! Dat gehannes soms. Oké ik ben het niet die ermee hannest. De 4-jarige hier in huis speelt ermee. En dan zit de boel in de knoop. Tijd voor verandering dus. Prima ‘na de vakantie’ klusje.

Op naar het nieuwe jaar!

En dan nog even dit

Doe meer, heb lief, lach, zeg ‘hoi’ tegen die vreemde in de supermarkt, haal bloemen, kom buiten, drink champagne (met mate), laat los, trek aan, buy the floor, ren zo nu en dan weg, inspireer en geniet. Zo komen we de maanden van 2023 vast door :).

Laat je inspireren!
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief