All time favourites vtwonen

Ben jij ook zo gek op die te gekke vtwonen afleveringen? Boordevol inspiratie en pracht plaatjes! Alles wat je ziet, je wilt het gelijk hebben. Wat zijn jouw favoriete producten? Ik zet die van mij voor jou op een rij, klaar voor?

Duurzame Marmoleum Click vloer – Aflevering Hoofddorp en Bakkum

Mijn absolute favoriet zijn de marmoleum clickvloeren uit de Blauw maakt gelukkig collectie. Deze duurzame jongens zijn CO2 neutraal, 100% recyclebaar en worden in Europa geproduceerd. De gebruikte kleuren zijn Titanium in Bakkum en Earl Grey Chocolate in Hoofddorp.Interfloor vinylvloer – Aflevering Woerden

Nog zo’n knapperd! De Interfloor vinylvloer in de kleur Dynamic Cemento 609. Deze vinylvloer is makkelijk in onderhoud en geeft een stevige basis in je woning. Bij deze vloer zie je geen naden lopen omdat hij in één keer is gelegd. Een sterke vloer die geschikt is voor vloerverwarming.

Maak een afspraak

Elektrische raamdecoratie en gordijnen – Aflevering St. Pancras

Gemak dient de mens! En dat is het uitgangspunt geweest in St. Pancras. Waar onze Slimmer Wonen VIP Sean alle raamdecoratie en gordijnen elektrisch heeft aangesloten. Zo kunnen zij scènes in stellen waardoor de gordijnen vanzelf sluiten en de vouwgordijnen omhoog of omlaag gaan. De Luxaflex® Vouwgordijnen in de kleur 7234 en zijn de gordijnen in de veloursstof Vayen 7168. Kijk hoe mooi!

Een tv- en werkkast op maat – Aflevering Rhoon

Werken en tv kijken in stijl! Met een tv- en werkkast op maat in Rhoon kregen Wendy & Roeland precies waar ze naar op zoek waren. Deze prachtige kasten in de kleur Lime Midnight geven sfeer en warmte aan de woonkamer en vide. Doordat ze beide dezelfde kleur hebben zorgt dit ook voor eenheid.


Houten jaloezieën – Aflevering Hoofddorp

Als laatste: Naturel is life! Deze prachtige bamboe houten jaloezieën in de kleur 3607 van Blend. Deze geven in Hoofddorp een strakke en moderne uitstraling samen gesmolten met zomer en warmte. Precies waar de bewoners naar op zoek waren! En wat vind jij?!

Bezoek onze winkel

Toffe producten uit de vtwonen serie!

Tot slot

Zo, dit waren dan mijn favoriete producten van afgelopen seizoen van vtwonen. Benieuwd naar de andere afleveringen? Die vind je hier. Wil je ook net zo’n mooi interieur als de deelnemers? Kom dan eens langs in de winkel! Wij helpen je graag.

Alle vtwonen afleveringen
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief