Interieurtrends 2023

Bij een nieuw jaar horen nieuwe interieurtrends en die heb ik voor je. Ik zal vast een tipje van de sluier geven, we gaan namelijk ook een beetje terug in de tijd, huh?

Retro

Jawel, we gaan terug naar de jaren ’80 tot nu toe met retro spulletjes. Hoe ziet dat er dan uit in een interieur? Wat dacht je van opvallende motiefjes op je behang, vloerkleed, vazen, bloempotten en schilderijen. Ook organische vormen zijn weer helemaal hip, zoals een vloerkleed in de vorm van een peer bijvoorbeeld, of tafels met 3 poten en een blad in de vorm van een druppel.

Bekijk onze vloerkleden


Sustainable

Duurzaamheid, is een trend die ook doorzet in 2023. Duurzaam geproduceerde vloeren bijvoorbeeld van het merk Blauw, tapijt gemaakt van gerycled materiaal en jaloezieën gemaakt van milieuvriendelijk bamboe. Op deze manier draag ook jij een steentje bij aan een groene toekomst. Je kan deze trend ook doorzetten in je dagelijks gebruik, ga vaker met de fiets, stop je boodschappen in een boodschappennetje en eet biologisch. Zo doen we met z’n allen wat we kunnen voor deze wereld. Bekijk al deze producten van Aanhuis op de site, of maak een afspraak voor advies over bijvoorbeeld duurzame vloeren.

Maak een afspraak

Functional & personal

In deze tijd is het heel normaal geworden om veel thuis te zijn, voornamelijk omdat we thuis werken. Daarom is het heel belangrijk om je interieur daarop aan te passen in 2023. Zorg dat je interieur functioneel en persoonlijk is, want je moet je prettig voelen op je werkplek. Creëer een fijne werkruimte, met warme, rustige tinten en voldoende planten voor een zuurstofrijke werkplek. Zorg dat je pauzeert in een relaxte ruimte, met rustige kleuren en prettige meubels, om maximaal te ontspannen. Tip van flip, probeer je werk en privé gescheiden te houden, ook al werk je thuis. Niets zo fijn als de deur achter je thuiskantoor dicht te doen en te genieten van je fijne interieur op het moment dat je vrij bent.

Tips en trends!

Tot slot!

Welke trend is jouw favoriet? Ik ga voor duurzaam, want ik wil ook graag dat mijn kinderen nog lang van deze mooie wereld kunnen genieten. Meer weten over Aanhuis? Check de site voor inspiratie of maak een afspraak in een winkel bij jou in de buurt voor interieuradvies.

Bezoek onze winkel


Karin
Geschreven door Karin
Geschreven door
Karin

Hoi, ik ben Karin, interieurblogger bij Aanhuis.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief