Onze Luxaflex® actie

Dit is een actie, die kan je niet laten lopen! Kies je in juni voor de elektrische raamdecoratie van Luxaflex® met PowerView® Automation motor, dan is je vierde Luxaflex® product compleet helemaal gratis!

Luxaflex® aanbieding

Luxaflex® is een vooraanstaand merk op het gebied van raamdecoratie en staat bekend om haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft een breed scala aan raamdecoratie oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

De producten van Luxaflex® zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en passen in vrijwel elk interieur. Van rolgordijnen en jaloezieën tot plisségordijnen en shutters, Luxaflex® heeft voor ieder raam een passende oplossing. Bovendien worden de producten van Luxaflex® vervaardigd uit duurzame materialen en zijn ze eenvoudig te onderhouden. Of je nu op zoek bent naar privacy, lichtregulering of sfeer, Luxaflex® biedt een uitgebreide keuze raamdecoratie om aan al je wensen te voldoen.

Luxaflex® schoonmaken

Het schoonmaken is echt een fluitje van een cent. Met afstoffen kom je een eind en is er toch een vlekje zichtbaar gebruik dan een vochtige, schone doek. Wat een gemak! Ga volledig voor comfort en kies voor elektrisch bedienbare raamdecoratie! Met in juni bij Aanhuis.nl een geweldige Luxaflex® actie!

Alles over Luxaflex®

Soorten raamdecoratie van Luxaflex®

Er is zoveel keuze in Luxaflex® producten dat het gek moet gaan wil er niet iets voor je tussen zitten. Denk aan;

  • Rolgordijnen - verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren en bieden een eenvoudige oplossing voor lichtregulering en privacy. Ze passen in vrijwel elk interieur.
  • Jaloezieën - beschikbaar in verschillende materialen, zoals aluminium, hout en kunststof. Jaloezieën zijn eenvoudig te reinigen en hebben een moderne uitstraling.
  • Plisségordijnen - verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en zijn geschikt voor vrijwel elk raam. Perfect voor kleine of lastig gevormde ramen.
  • Duette® Shades - ontworpen om energie te besparen en geluid te dempen. Met een honingraatstructuur dat zorgt voor isolatie en warmte vasthoudt.
  • Silhoutte® Shades - de elegantie van stoffen gordijnen gecombineerd met de functionaliteit van jaloezieën.
  • Vouwgordijnen - stijlvol, modern en sfeervol. Toepasbaar in elke woonstijl.

Bij Luxaflex® heb je altijd keuze in verschillende kleuren en materialen en alles is op maat te maken. Aanhuis.nl meet voor je in en monteert de door jou gekozen raamdecoratie met liefde en zorg! En het mooie aan deze producten is; ze zijn allemaal ook elektrisch bedienbaar te leveren met Luxaflex® PowerView® Automation!

Lees er alles over!

Ieder 4e Luxaflex® product gratis!

Hoe fijn om je nieuwe plissés, jaloezieën of rolgordijnen te bedienen met één druk op de knop? Raamdecoratie dat vanzelf opent en sluit, ook als je niet thuis bent?

Je kan scènes van de gehele dag aanpassen, van zonsopkomst tot zonsondergang. Alles kan heel flexibel met PowerView® Automation. En volledig op batterij aangedreven, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Door deze aandrijving is de bediening ook kindvriendelijk, je hebt namelijk geen koord meer waar een kind in verstrikt kan raken. Tot slot biedt het een enorm gevoel van veiligheid omdat er op deze manier lijkt alsof er altijd iemand thuis is. Geloof ons, als je dit gezien hebt wil je het ook!

Wat een fijne actie van Luxaflex® is dit; grijp je kans! Want kies je in de maand juni voor de elektrische raamdecoratie van Luxaflex® met PowerView® Automation motor, dan is je vierde Luxaflex® product helemaal gratis!

Kom langs!

Meer weten over deze Luxaflex® actie?

Neem contact op

Maak een afspraak

Terugbellen